Reglament

REGLAMENT

1.- La Cursa del Cérvol està oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament, així com el reglament de la FEEC. La inscripció a la Cérvol10 és oberta a tothom, amb la corresponent autorització del tutor pel cas dels menors d’edat. A la Cérvol26, la inscripció és oberta a major de 18 anys, però també podran participar majors de 16 sota la responsabilitat d'un major que l'acompanyi.

2.- Per poder participar s'haurà de fer la inscripció a la mateixa.

3.- El mal temps no serà obstacle per la celebració de la prova. La organització, si així ho creu oportú, pot modificar total o parcialment el recorregut si les circumstàncies així ho requereixen.

4.- En cas d'abandonament cal avisar a l'arribada o al punt de control/avituallament més proper.

5.- La Cursa del Cérvol estarà degudament senyalitzada i controlada, sota les autoritzacions de les entitats públiques involucrades.

6.- Es respectaran totes les normes que l’Organització estableixi, especialment pel que fa al circuit, als controls, avituallaments, el tractament de les deixalles i els criteris que es fixin per contribuir a la conservació de la natura.

7.- La participació a l´esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L´organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, a terceres persones o a ells mateixos.

8.- Tots els participants d' aquesta prova gaudeixen d´una assegurança d´accidents i una assegurança de Responsabilitat Civil. L´organització no es farà responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants i no estiguin garantits a l´assegurança. Tampoc es responsabilitzarà dels abandonaments que es produeixin.

9.- És obligatori portar el dorsal ben visible al pit. Els participants sense dorsal no podran entrar a meta, marcar cap control de pas ni gaudir de cap dels serveis oferts per la organització.

10.- L´organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l´edat de l´atleta.

11.- Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l´import de la mateixa si la no participació de l´atleta és per causes alienes a l´organització.

12.- El corredor autoritza els organitzadors de l´esdeveniment a l’enregistrament total o parcial de la seva participació en el mateix, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense que tingui dret a rebre cap compensació econòmica.

13.- L'atleta, pel sol fet de participar en aquesta prova, accepta aquest Reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora.

14.- A tots el participants se´ls lliurarà una bossa amb obsequis i dret a esmorzar i refrigeri final.


POLITICA DE PRIVACITAT

1.- Les dades personals dels inscrits seran incorporades en un fitxer propietat de CLUB TRIATLÓ VALLIRANA, amb la finalitat de cursar la sol·licitud d'inscripció, gestionar classificacions i resultats i enviar publicitat de les activitats i/o productes sobre la cursa i patrocinador.

2.- Mitjançant la lectura d'aquesta clàusula l' interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les seves dades recollides en el formulari d'inscripció.  Si decidís fer ús dels seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció; CLUB TRIATLO VALLIRANA, Avda. Pau Casals, s/n 08759, Vallirana o a l'e-mail info@triatlovallirana.com . 

Blogger news

Blogroll

About

Copyright © 3ª Edició Cursa del Cervol Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger