Wednesday, 28 October 2015

INFORMACIO DE LA CURSA


RECOLLIDA DE PITRALLS, SERVEI DE GUARDAROPIA I SORTIDA

· El diumenge dia 8, podreu recollir el pitrall a la zona de sortida des de les 7:00h fins les 8:15 h, dins del poliesportiu.
El guardarropia estarà ubicat a fora de la pista.

La sortida estarà ubicada a la Pista Poliesportives Municipal, al costat de les piscines.


Mapa ubicació serveis 


ÚS DEL PITRALL

· El xip va incoporat al pitrall

· Heu de col·locar el pitrall al pit. L’heu de portar ben visible durant tota la cursa per tal de poder fer ús dels avituallaments.

· No tapeu amb xaquetes ni cap element el pitrall a la sortida ni a l’arribada al passar sobre la catifa de lectura de xips, ja que si el tapeu la catifa podria no registrar el vostre temps.HORARIS

· Tots els horaris d’interés els podeu consultar a http://cursadelcervol.blogspot.com.es

· La Sortida Cervol26 tindrá lloc a les 8:30h

· La Sortida Cervol10 es realitzará uns 5min. posteriors a la de 26km. sobre les 8:35h.APARCAMENT

· Disposareu de suficient espai d’aparcament. Tot i així, us recomanem ser previsors a l’hora de venir per tal d’aparcar amb comoditat… i evitar cues innecessàries a l’hora de recollir el pitrall.
RECORREGUT


· Tot el recorregut el trobareu marcat amb marques d’esprai de color TARONJA. Aquest esprai és biodegradable, en poques setmanes l’acció del clima haurà esborrat les marques. Tambéu trobareu cinta i en algun lloc puntual linies de calç aixi com punts de control i diferents senyals que marcan separacions de ambdues curses.
· Seguiu en tot moment el recorregut marcat. En punts estratègics els voluntaris  de la cursa  us ajudaran i indicaran el camí correcte. Feu cas només a voluntaris perfectament identificats amb les samarretes de la Cursa del Cérvol i
amb petos grocs


DEIXALLES

· Als punts d’avituallament durant la cursa trobareu suficients espais per la recollida de deixalles: gots, ampolles, gels, etc. Si us plau, no embruteu la muntanya.
*Abocar deixalles fora de la zona d'avituallament serà motiu de desqualificaciò. Hem de conviure amb el medi natural!

· A la zona d’arribada, durant el dinar final, trobareu contenidors per classificar les deixalles, feu-los servir (Plàstic, Paper, Orgànic…)PREVISIÓ DEL TEMPS 

· Encara es d'hora pero hem de ser previsors i porta el material adequat per l'estació a la qual estem.
 

Blogger news

Blogroll

About

Copyright © 3ª Edició Cursa del Cervol Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger